Poolkeu Dominator II no3

Poolkeu Dominator II no3
€ 129.50 209.44 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5603.043
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Pool Keu Buffalo Dominator Zilver


*Kwaliteitspoolkeu in esdoorn
*Met web-design / dominator opdruk
*Metalen sluiting
*Kunststof leather-grip
*Lengte : 145cm
*Diameter : 13mm
POOLKEU BUFFALO DOMINATOR II NR. 3
Een revolutionair nieuw design in keuen! De Buffalo Dominator II serie combineert een sportieve look en feel met de nieuwste technologie op het gebied van poolkeuen. De geborsteld rvs stalen joint is quick release, dus in één beweging klaar. Maximum contact tussen butt en shaft, dus elke stoot voellt zeker aan! De serienaam van de keu is ingegraveerd in de buttcap van mat geborsteld staal. De joint is omlijst met twee ingelegde nikkel ringen.
De Dominator II keuen zijn uitgerust met de gepatenteerde SCT ferrule: Shape Charge Technology, afkomstig uit de wapenindustrie. Een carbonvezel plaatje direct onder de tip zorgt voor extra kinetische energie-overdracht diep in de cue-ball. Ook is de Dominator II keu standaard voorzien van een hoogwaardige 8-laagse Maestri tip. Kortom: meer kracht, meer overdracht, meer controle.

De Buffalo Dominator II serie is voorzien van een sportieve 2-tone rubber greep, waarmee vibraties worden geabsorbeerd. Je speelt dus met een hele vaste hand. Domineer elke pot met je nieuwe Dominator II keu!

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review