verzending en kosten


EuroBiljarts geeft de keuze om per briefpost te verzenden, voorwaarden hiervan zijn dat deze  gebonden zijn aan het maximale formaat van L380xB265xD32mm mogen zijn. Afwijkende formaten zijn automatisch pakketpost, we verzoeken u om hiervan zelf een inschatting te maken of bestelde artikelen binnen deze maat passen, flesjes en pomeransvormers zijn allen dikker dan vereist en zijn pakket post.
Op verzoek bieden we nu ook aan standaard verzending, deze is echter geheel voor eigen risico. Dit betekend dat wij slecht eenmaal verzenden, mocht er tijden de verzending iets misgaan is dit voor u eigen risico. Wij zullen dan geen 2de keer het bestelde verzenden.

Indien u een verkeerde keuze heeft gemaakt in de verzendoptie zullen we u hierover berichten en verzoeken om het verschilbedrag aan ons over te maken aleer wij overgaan tot de verzending. U heeft dan de mogelijkheid om uw bestelling alsnog te annuleren.

Onze voorkeur gaat uit naar een aangetekende verzending.
Voordelen hiervan zijn 2 ledig zowel voor u als voor ons, u bent verzekerd dat u het pakket onbeschadigd  en in goede staat ontvangt. Voor ons dat het pakket ook op juiste bestemming aankomt en niet verloren gaat, in verleden moesten we vaker pakketten dubbel verzenden omdat men melde dat het niet ontvangen was welke dubbele kosten met zich mee brengt.
Verder zijn brieven onder aangetekende verzendig tot € 50,00 verzekerd en pakketten zijn aangetekend tot € 500,00 verzekerd, met verzekerservice zijn brieven en pakketten tot max. € 5500,00 verzekerd.
Alle post is via track& trace te volgen en dient er voor ontvangst getekend te worden.
We vragen u om melding te maken als een brief of pakket is geopend of is beschadigd voor aflevering,
u kunt dan evt. geopende of beschadigde brieven of paketten weigeren, deze worden dan naar ons geretouneerd.
Wenst u spoedservice of remboursverzending dan dient u dit bij bestelling aan te geven,  de evt. meerkosten zijn voor u rekening

onderstaand link vind u de actuele prijslijst van PostNL;

  1. https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-post-en-postzegels/