EB Pro keu

EuroBiljarts keuen
EuroBiljarts zet een eigen keumerk op de markt onder de naam:
onze beweegredenen hiervoor zijn dat we de klant meer keuze willen geven, nu heeft men bij de meeste merken alleen keuze in model, gewicht en toptype en dikte maat.
Vaak geeft men aan dat deze niet goed ligt en die wat wel goed ligt men het model niet mooi vind, of keu is het gewenste gewicht niet verkrijgbaar bij EB Pro keuen is dit niet het geval en kan men zelf het balanspunt van de keu kiezen.
Door hoogste houtkwaliteit AAAA+ kan men eensuper strakke inleg maken, verder worden alle  keuen voorzien van 10 hoogglans laklagen en zijn het zoals 5 steren keuen.

Al deze keuen worden handgemaakt op maat/wens van de klant met de hand gemaakt, SE keuen zijn verkrijgbaar een Uni-Loc (Predator/Molinari), verschillende Radiaal type, houten verbinding standaard Adam, Buffalo, Ceulemans e.a. of Pro van Longoni en verder ook met een VP2 type welke uitwisselbaar is met Longoni VP2 sluiting toppen of ondereinden

Alle keuen  kunnen worden voorzien worden met uw eigen naam.
Evt. kan men de top d..m.v. een inleg extra verfraaien zoals u op het voorbeeld kan zien.
Dit kan met de ruime keuze aan inleg kleuren
 
De keuen geheel naar uw wensen worden gemaakt met genoemde Joint keuze, Lengte , dikte en gewicht van onderstuk en toppen,  balans punt keu, houtsoorten, kleuren van inleg onderstuk en inleg in toppen,
lengte van pomerans beentje Cerocite, Juma, JBR, soort en hardheid pomeransen, ondereinde ringen wit, zwart, hout en metaal enz.
(Lengte van keu kan tot maximaal 1,52m varieëren, ondereinde en top max 76cm lang naar eigen keuze. )

op deze keuen zit er een levertijd op van ca.1 tot 3 maanden, we vragen daarom een aanbetaling van 50% indien u een bestelling plaatst per email of in winkel!!!!