BUFFALO BUFFALO REVOLUTION 3

Met rubberen grip en 1 shaft

BUFFALO BUFFALO REVOLUTION 3
275.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5601.233
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review


BUFFALO REVOLUTION POOLKEU NR.3
Deze keu combineert klassiek design in de forearm met een zeer sportieve look en feel door de 2-tone rubber greep. De in neutrale lak afgewerkte forearm is gemaakt van birds eye esdoorn. Er zijn vijf grote en vijf kleine vlammen aangebracht in esdoorn en ebbenhout, omlijst door ebben en ivorine fineer. De joint is afgewerkt in spiegelglans met een ingegraveerd Buffalo-logo, gepaard door twee nikkel ringen. De joint voorziet in een maximaal contact tussen de butt en de shaft; de keu speelt dus zeer solide en met een geweldige controle over de cue-ball.

De revolution keuen zijn uitgerust met de gepatenteerde SCT ferrule: Shape Charge Technology, afkomstig uit de wapenindustrie. Een carbon-fiber plaatje direct onder de tip zorgt voor extra kinetische energie-overdracht diep in de cue-ball. Ook is de Revolution keu standaard voorzien van een hoogwaardige 8-laagse Maestri tip. Kortom: meer kracht, meer overdracht, meer controle.

Bij deze serie Revolution keuen is een bijpassende serie keutassen ontworpen. Fantastische designs met de nieuwste 2-tone sportgrip.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review