BUFFALO BUFFALO REVOLUTION 1

Met rubberen grip en 1 shaft

BUFFALO BUFFALO REVOLUTION 1
275.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5601.231
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

BUFFALO REVOLUTION POOLKEU NR.1
Deze keu combineert klassiek design in de forearm met een zeer sportieve look en feel door de 2-tone rubber greep. De ebbenhouten forearm is afgewerkt met vijf vlammen van gespleten esdoorn (Canadees) met natuurlijke birds eye patronen, en ebbenhouten fineer. De joint is afgewerkt in spiegelglans met een ingegraveerd Buffalo-logo, gepaard door twee nikkel ringen. De joint voorziet in een maximaal contact tussen de butt en de shaft, waardoor een optimale controle over de cue-ball gewaarborgd is, en trillingen geminimaliseerd worden.

De revolution keuen zijn uitgerust met de gepatenteerde SCT ferrule: Shape Charge Technology, afkomstig uit de wapenindustrie. Een carbon-fiber plaatje direct onder de tip zorgt voor extra kinetische energie-overdracht diep in de cue-ball. Ook is de Revolution keu standaard voorzien van een hoogwaardige 8-laagse Maestri tip. Kortom: meer kracht, meer overdracht, meer controle.

Bij deze serie Revolution keuen is een bijpassende serie keutassen ontworpen. Fantastische designs en met de nieuwste 2-tone sportgrip.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review